Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

F.A.Q.

User Rating:  / 0
PoorBest 

Intrebari si raspunsuri:

1. Eu nu am pregatire medicala. Pot ajuta cumva Fundatia EMA ?

- DA ! Desi Fundatia EMA are ca scop principal activitati medicale, avem in profil si alte doua ramuri la fel de importante: "training" si "umanitar" !

In sectiunea de "training" pot activa atat persoane care doresc sa invete cat si cei care sunt calificati sa invete pe altii. Putem organiza cursuri de instruire limitate doar de imaginatia si de capacitatea fiecaruia dintre noi, atat timp cat aceste cursuri vor avea ca finalitate un cat de mic ajutor pentru semenii nostri.

In sectiunea de "umanitar" oricine simte ca poate ajuta pe cineva aflat in dificultate, o poate face alaturi de noi. Fie ca e vorba de ajutor material, suport psihologic sau social, asistenta medico-sanitara sau orice alta activitate care sa AJUTE , poti fi alaturi de noi !

2. Am pregatire medicala calificata. Ce trebuie sa fac pentru a o folosi in cadrul EMA ?

- Cei care au pregatire medicala calificata ( medici, asistenti medicali, paramedici ) si doresc sa activeze in cadrul EMA la interventii de urgenta ( in conditii extreme ) , ca membrii ai echipajelor S.M.A.R.T. ( Serviciul Mobil de Asistenta Recuperare si Transport ) , trebuie in primul rand sa devina, prin completarea "formularului V" , voluntari EMA. Ulterior, o comisie va analiza aceasta cerere, iar aplicantul va fi contactat pentru interviu. Din divizia SMART fac parte doar voluntarii ce sunt acceptati ca si "membri" in fundatia EMA si intrunesc votul a cel putin 2/3 a membrilor comisiei de validare.

3. Pregatirea si meseria mea nu au nici o legatura cu medicina. Pot face ceva alaturi de EMA ?

- Absolut! In cadrul fundatiei EMA toti sunt voluntari: medici, asistenti, contabili, avocat, profesor, webmaster, reporter, operator video, sofer, mecanic auto, zidar, etc. EMA activeaza pentru "viata" ! Iar "viata" comporta o multitudine de domenii de activitate.

Indiferent de ce meserie sau calificare ai, daca vrei sa ajuti, o poti face alaturi de noi ! Completeaza doar "formularul V" , iar noi, cu colaborarea ta, vom gasi modalitatea in care sa te faci util pentru scopul nobil al Fundatiei EMA !

4. Cat costa?

- ZERO ! Voluntarii EMA nu trebuie sa plateasca nimic !

Daca insa, la cererea expresa a voluntarului, acesta este acceptat ca si "membru" de catre Consiliul Director, statutul de "membru EMA" va presupune drepturi si obligatii statutare, inclusiv plata cotizatiei anuale de membru. Pentru informatii suplimentare despre "voluntar" si "membru" va rugam sa consultati FORUMUL sau sa folositi FORMULARUL DE CONTACT !

 

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 39 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :