Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Facebook

User Rating:  / 1
PoorBest 

Imbunatatiri aduse website-ului EMA

Articolul nu mai e de actualitate

De astazi, membrii comunitatii Facebook, se pot loga liber pe siteul Fundatiei EMA

In urma solicitarilor si sesizarilor primite , Fundatia EMA a decis sa-si revizuiasca si sa-si imbunatateasca anumite functionalitati ale siteului. Tinand cont ca multi dintre admiratorii activitatilor voluntarilor EMA-SMART au conturi deschise pe reteaua de socializare Facebook ( peste 1200 de persoane ) si comparand acest numar cu acela al utilizatorilor inregistrati pe siteul EMA, s-a ajuns la concluzia ca Fundatia EMA are aproximativ 1000 de sustinatori care nu se regasesc in cadrul utilizatorilor inregistrati ai siteului organizatiei noastre.

Ca urmare, a fost introdusa o noua facilitate prin care, oricine are un cont valabil de Facebook se poate loga pe websiteul EMA, fara a mai parcurge procedura clasica de inregistrare. Cu un singur "CLICK" pe logoul Facebook din imaginea de mai jos si urmand instructiunile extrem de simple ce urmeaza, fara a fi nevoit sa completeze formulare lungi si obositoare, orice utilizator al retelei Facebook poate deveni un membru al COMUNITATII EMA.

Deasemenea, utilizatorii din strainatate pot folosi instrumentul rapid de traducere a paginilor vizitate, aflat chiar langa butonul de autentificare prin intermediul Facebook.

Pe langa accesul la diferite articole rezervate membrilor EMA, acestia vor dobandi acces nelimitat si la FORUMUL EMA si chiar isi vor putea publica PROPRIILE ARTICOLE SAU ANUNTURI , in mod absolut GRATUIT.

Pentru orice intrebari sau probleme intampinate, va rugam sa folositi FORUMUL EMA la urmatoarea adresa : http://www.fundatiaema.ro/forum/16-info/1950-faq-site

Va multumim !

 

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 24 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :