Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Xtreme Adventure 2012

User Rating:  / 0
PoorBest 

Competitie off-road

Azi se va da startul la una din cele mai asteptate competitii automobilistice din Maramures , Xtreme Adventure Fiskars.

Astazi se va da STARTUL editiei 2012 a cupei Xtreme Adventure Fiskars . In numele unei colaborari de mai multi ani intre membrii Fundatiei EMA si membrii clubului Xtreme Adventure , medici si asistenti medicali ai Serviciului Mobil de Asistenta Recuperare si Transport ( S.M.A.R.T.) vor fi alaturi de organizatorii competitiei, in ideea asigurarii asistentei medicale pe toata durata competitiei, in mod voluntar.

In premiera absoluta , echipajul SMART al Fundatiei EMA , va avea la dispozitie propriul vehicol 4x4, capabil de a interveni in teren accidentat in caz de necesitate.

Astfel, pentru prima data de la infiintarea Fundatiei EMA, "lantul" de asistenta va fi complet operational, fiind format din 3 autospeciale : masina de raspuns rapid a medicului de urgenta, masina de interventie in teren accidentat si singura autospeciala medicala de asistenta cu doua targi din Maramures, absolut necesara in astfel de competitii in care echipajele sunt formate din doi oameni : pilot si copilot .

Speram ca evenimentul sa nu necesite interventia profesionistilor EMA-SMART si sa se finalizeze fara nici o paguba in domeniul uman, pentru eventualele pagube tehnice aduse echipajelor concurente, neputand garanta nimeni. Va tinem la curent !

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 37 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :