Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Campanie de sensibilizare

User Rating:  / 1
PoorBest 
NU ALCOOLULUI LA VOLAN !

Aceasta este denumirea celei mai recente campanii de sensibilizare a populatiei initiata de catre Fundatia EMA in data de 3 Ianuarie 2012.

 Numarul foarte mare al accidentelor de circulatie datorate conducerii vehicolelor sub influenta bauturilor alcoolice si soldate cu sute de morti numai in ultimele luni, a facut ca Fundatia EMA sa lanseze campania "NU ALCOOLULUI LA VOLAN ! " . In primele aproximativ 48 de ore de la lansare pe internet ( vezi pagina aici ) demersul EMA a adunat deja peste 300 de sustinatori, iar numarul lor este in crestere de la o ora la alta. Actiunea are acelasi succes si pe portalul de socializare Face Book ( vezi pagina aici ) .

" Ne propunem mai ales sa sensibilizam tinerii prin aceasta campanie, dar nu numai. Consider ca viata fiecaruia dintre noi merita orice efort pentru a fi pastrata alaturi de factorul sanatate, nimic nefiind mai de pret decat cele doua. Inconstienta, teribilismul si iresponsabilitatea unora dintre concetatenii nostri pot fi oprite de catre noi, ceilalti, carora ne pasa. Nu intotdeauna pedepsele si amenzile dau cele mai bune rezultate si asta se poate observa foarte usor. Poate ca merita sa incercam mai mult prin metode de comunicare si de educatie sa completam golul pe care nici o lege din lume se pare ca nu il poate umple si inca mor oameni din cauza alcoolului la volan. " - a declarat dr. Emanuel Baciu , Presedintele Fundatiei EMA.

Discutiile se poarta destul de intens pe grupurile de socializare, iar ideile n-au intarziat sa apara : " Laura Veronica Chetan Si asta e o idee.cum am scris mai sus,masina confiscata,scoasa la licitatie,iar banii obtinuti,donati familiilor victimelor din accidente rutiere. "

Fundatia EMA se pregateste ca in curand, dupa atragerea in campania de pe internet a cel putin cateva mii de sustinatori, sa treaca si la etapele urmatoare ale actiunii, mutand activitatea din planul virtual al web-ului in realitate , la modul fizic. Oricine este interesant sa se implice oficial alaturi de Fundatia EMA in campania "NU ALCOOLULUI LA VOLAN !" este rugat sa contacteze fundatia la adresa contact[@]fundatiaema.ro .

 

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 24 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :