Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Noi perspective

User Rating:  / 0
PoorBest 

EMA - ePayment

 

epayment_logoO noua colaborare ce se doreste a fi nu numai de succes, ci, in primul rand, de ajutor pentru cei pentru care Fundatia E.M.A. a luat fiinta .

 

Nu cu mult timp in urma Fundatia EMA a inceput demersurile unei colaborari cu GECAD ePayment, probabil cea mai cunoscuta prezenta pe sectorul de comert electronic din Romania.


GECAD ePayment International a fost infiintata in 2004 ca raspuns la nevoia tot mai acuta, manifestata pe piata romaneasca, de a avea o solutie de comert online care sa asigure securitatea tranzactiilor online si sa ajute magazinele sa isi creasca vanzarile online.

Beneficiind de o experienta in vanzari online de software de aproape 7 ani, ne-am stablit un obiectiv foarte clar inca de la lansare, propunandu-ne sa sustinem cresterea industriei autohtone de comert electronic prin solutii si servicii complete, sigure, usor de folosit si eficiente."

preluat de pe : http://www.epayment.ro

 

Fundatia EMA isi doreste ca, impreuna cu GECAD ePayment, sa reuseasca sa dezvolte un pic mai usor proiectele ce au ca tinta viata si sanatatea atat a noastra, a tuturor, cat si a semenilor nostri.


Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 38 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :