Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

SUA

User Rating:  / 0
PoorBest 

Fundatia EMA a trecut peste ocean

 

Actiunile Fundatiei EMA - Emergency Medical Assistance au depasit granitele Romaniei inca de acum doi ani, Belgia si Elvetia fiind doua tari europene de unde au si sosit in mai multe randuri ajutoare substantiale atat pentru organizatie cat si pentru populatia pe care aceasta o deserveste voluntar.

De data aceasta insa, in cursul lunii Octombrie 2010, se poate spune ca EMA a "traversat" oceanul, organizatia noastra fiind remarcata de catre Sovereign Order of Saint John of Jerusalem , organizatie din Statele Unite ale Americii, care, pe langa misiuni religioase, desfasoara programe medicale umanitare oriunde e nevoie pe mapamond ( vezi misiunea din India ).

"Sovereign Order of Saint John of Jerusalem" prin d-l Barry Garland ( Prince Grand Master ) a transmis in mod oficial catre Fundatia EMA - Emergency Medical Assistance atat felicitari fondatorului si presedintelui EMA dr. Emanuel Baciu , cat si sustinerea activitatilor Fundatiei EMA.  Pe viitor se spera demararea unor proiecte comune de ajutor a celor in nevoie atat din Romania cat si din lume.

Fundatia EMA isi exprima recunostinta fata de increderea oferita de catre "Sovereign Order of Saint John of Jerusalem" , organizatie cu o vechime de secole si cu membrii marcanti in decursul existentei sale !

 

Linkuri externe: eMaramures.ro

Maltez_SUA

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 55 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :