Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Sheba Distribution

User Rating:  / 0
PoorBest 

Importatorul GARMIN pentru Romania, s.c. SHEBA DISTRIBUTION s.r.l. , devine sponsor silver al Fundatiei EMA , contribuind in cadrul proiectului SMART cu doua sisteme de navigatie GPS Nuvi 250w insotite intr-un pachet complet de softul necesar si actualizarile acestuia in viitor.

sheba_logo.jpg

 

Aceste sisteme nu numai ca vor ajuta echipajele SMART sa ajunga in cel mai scurt timp posibil acolo unde este nevoie, dar vor genera de asemenea si inregistrarea exacta a rutelor de interventie, contribuind astfel atat la analizele ulterioare privind imbunatatirea conditiilor de interventie cat si la realizarea rutelor ce vor sta la baza dezvoltarii proiectului SMART.

 

Fundatia EMA multumeste societatii SHEBA DISTRIBUTION pentru sustinerea acordata si o recomanda cu caldura catre toti potentialii clienti care citesc acest articol si care isi doresc nu numai un sistem de navigatie eficient, adaptat nevoilor proprii, cat si consilierea si suportul unei echipe de profesionisti , a unei echipe ce a inteles insemnatatea cuvintelor "OAMENI pentru OAMENI !"

Iata cateva cuvinte despre SHEBA DISTRIBUTION , dar nu uitati sa vizitati site-ul www.rqa.ro pentru a afla totul despre ei :

GPS

 

"Garmin International Inc. este membru al grupului de companii Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN) care proiecteaza, realizeaza si comercializeaza echipamente de navigare si comunicatii pentru pietele de consum si aviatie. Produsele Garmin se adreseaza aplicatiilor maritime, de aviatie, auto, wireless, OEM si recreative. Garmin incearca sa imbogateasca si sa usureze viata clientilor sai prin produse de inalta calitate si siguranta la preturi accesibile.

 


Ceea ce s-a nascut in 1989 dintr-un mic grup de specialisti si o idee stralucita, a devenit azi, pentru Global Positioning System (GPS) un lider de vanzari si dezvoltare. Incepand cu primul receptor GPS Garmin care a sprijinit eforturile Coalitiei Internationale in timpul razboiului din Golf si pana la reputatia noastra curenta de prim nume in tehnologia GPS, Garmin a dus conceptul de GPS dincolo de facilitatile si performantele oferite de receptoarele GPS tipice. 

Astazi, Garmin ofera o gama diversificata de produse si distribuitori in practic toate colturile lumii. A construit si vandut milioane de produse. In timp ce succesul imediat se datoreaza dezvoltarii unor aplicatii specifice diverselor piete de desfacere, succesul pe termen lung se bazeaza pe sprijinul permanent acordat clientilor dupa vanzarea propriu-zisa. Am castigat respectul noilor clienti prin produse de calitate, servicii superioare si suport permanent iar telul nostru este transformarea lor in suporteri loiali Garmin pentru multi ani de acum inainte."

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 202 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :