Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Maramures pentru Moldova

User Rating:  / 0
PoorBest 

Campania "Maramures pentru Moldova" se apropie de finalizare in ceea ce priveste distribuirea ajutoarelor colectate din judetul Maramures

Prefectul Sandu Pocol s-a adresat

conducerii Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru a dirija către persoanele sinistrate cu nevoi donaţiile făcute de maramureşeni în sprijinul populaţiei afectate de inundaţiile din această vară. Adresa primită repartizează donaţiile judeţului Tulcea, mai exact persoanelor sinistrate din comuna Ceatalchioi. Această localitatea a fost cea mai afectată de inundaţii din judeţ. Apele fluviului Dunărea s-au revărsat şi au afectat, după cedarea digului local de apărare, 90% din comună. 
Toate alimentele şi materialele donate de maramureşeni care au fost depozitate la sala de sport a Colegiului "Anghel Saligny" au fost încărcate de către pompierii militari şi jandarmi în camioane şi transportate la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi. Donaţiile au fost depozitate în siguranţă, într-un spaţiu care oferă certitudinea păstrării în bune condiţii, până la distribuirea lor către persoanele sinistrate. Prefectul de Maramureş a precizat că vor fi întreprinse demersurile necesare pentru efectuarea transportului în judeţul Tulcea.

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 51 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :