Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Misiunea EMA finalizata

User Rating:  / 0
PoorBest 

Xtreme Adventure Fiskars 2012 finalizat

Misiunea voluntarilor EMA-SMART s-a incheiat cu succes.

Asa cum anuntam in ultimul nostru articol , in Maramures a avut loc cel mai important eveniment automobilistic pe domeniul competitiilor de off-road , cupa Xtreme Adventure Fiskars 2012.

Pe langa faptul ca Fundatia EMA a asigurat asistenta medicala a evenimentului, in mod voluntar, punand la dispozitie o autosanitara si o masina de medic, medici, asistenti medicali si voluntari, pentru prima data in istoria existentei Fundatiei EMA , un autovehicol, de mare performanta in teren accidentat, a completat "arsenalul" EMA-SMART in acest an : TOYOTA-EMA ! Interventiile medicale pe parcursul evenimentului au fost unele minore, poate si pentru ca organizarea a fost una de exceptie, cu mare accent pe siguranta echipajelor si a spectatorilor.

 In ultimele minute ale evenimentului, cand orice risc medical specific unor astfel de evenimente a fost eliminat, un echipaj format din doi voulntari EMA a pus la incercare TOYOTA-EMA , pe un traseu parcurs de catre masinile modificate ale concurentilor si nu numai .

 

Vezi aici mai multe : VIDEO / FB photo / Emm.ro article

 

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 17 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :