Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

HEROINA ... terapeutica

User Rating:  / 0
PoorBest 

Tratament cu HEROINA

Heroina, cunoscuta de multi ca un drog, in unele tari e de fapt ... tratament !

 

Heroin_bottleDaca ati merge la medic cu copilul dumneavoastra care, sa presupunem, si-a rupt un os la joaca si acel medic v-ar spune ca-i va da intranazal ( in nas ) un pic de HEROINA , ce ati zice ?

Ei bine, in unele tari din Europa, printre care si Marea Britanie, se foloseste pentru analgezie, mai ales pentru copii, intranazal, Diamorfina. Nimic ingrijorator pentru oamenii obisnuiti ce au auzit de Morfina si care stiu ca aceasta e pentru a calma durerea. In regula ... Numai ca, DIAMORFINA e de fapt ... HEROINA ! 

Asadar, aici, in Marea Britanie, unde ma aflu, pentru analgezie la copii se foloseste "din greu" Diamorfina, administrata intranazal. Ei bine, ca opinie personala, daca ar veni un doctor sa-mi explice ca intentioneaza sa-i dea sa prizeze pe nas, copilului meu, un picut de HEROINA, cred ca l-as lua de gat ! In Romania inca nu stiu daca a intrat pe piata " Heroina legala " , dar cred ca mult nu mai este, ca deh, suntem europeni, nu ?

Pana una-alta , am dorit doar sa va atrag atentia asupra acestui lucru si sa va amintiti pe viitor, daca va fi cazul, ca Diamorfina ( diacetylmorphine ) E DE FAPT HEROINA !

Ramane la latitudinea fiecaruia ce veti face in aceasta privinta daca va fi cazul sa luati vreo decizie.

Puteti citi mai multe date despre aceasta substanta (in engleza) AICI !

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 15 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :