Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Punct de vedere

User Rating:  / 0
PoorBest 

Opinie personala

 

Pacient_BaneasaIn calitate de om in primul rand, de pacient si nu in ultimul rand in calitate de medic , doresc sa-mi exprim, in mod public, dezacordul in ceea ce priveste evenimentul relatat de mass-media din Romania astazi, 13.04.2011, cu privire la conferinta de presa a Ministrului Sanatatii in care au fost prezentate imagini ( necenzurate ) a unui pacient tratat in cadrul sistemului public de sanatate din Romania. ( referire externa: click - ATENTIE ! Imagini socante)

Folosirea unor astfel de imagini intr-o conferinta de presa, consider ca reprezinta o dovada de insensibilitate extrema, de lipsa de respect atat pentru pacienta "folosita" ca material propagandistic pentru niste decizii cu caracter mai mult politic, cat si pentru publicul larg, respectiv cetatenii acestei tari, nevoiti sa priveasca la un semen de-al lor ca la un "animal de laborator" adus ca "proba" intr-un experiment. Evenimentul in sine, mi se pare ca transmite mai degraba un mesaj de genul ca "romanii sunt niste cobai" numai buni de folosit si de pus in vitrina in numele unor reforme, nu numai in domeniul sanitar. Sa nu uitam ca, acea femeie prezentata drept "material didactic" , a fost ingrijita in ultimii doi ani si ceva, intr-un sistem al carui sef e tocmai cel ce se foloseste acum de suferinta si afectiunile ei medicale. Deci Domnule Ministru, unde ati fost pana acum? De ce nu ati intervenit pana acum? Nu ati stiut? De ce?

Asadar, fac un apel public catre toti oamenii ce considera acest gest ca un gest de tip "Mengele" , catre organizatiile si organismele ce mai au un pic de compasiune si de respect pentru fiinta umana, sa ia atitudine fata de astfel de atitudini ale unor oficiali ai Statului Roman !

 

Prezentul articol reprezinta o opinie strict personala a autorului.

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 26 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :