Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Portal catre o alta dimensiune?

User Rating:  / 0
PoorBest 

Dintotdeauna omul a fost fascinat de catre lucrurile pe care nu si le poate explica si asta pentru ca spiritul uman, vesnic curios si rational, va cauta cu indarjire sa desluseasca necunoscutul... poate de teama ca exista intr-adevar ceva mai presus de logica si dincolo de perceptiile noastre primitive...

bizar_cavnicAstazi am facut o mica excurise la locul unui eveniment mai mult sau mai putin bizar cunoscut deja de catre localnici si intalnit(din cate am auzit) si in alte locuri din tara... locul une masina urca singura la deal.

Este o portiune de drum din Maramures care nu-ti spune prea multe cand treci pe acolo si nici nu are nimic deosebit fata de alte drumuri din Romania...la o prima vedere... Numai ca, daca te asezi la baza pantei si opresti masina ea o ia cu inversunare la deal. Manata de curiozitate cobor din masina si alerg la deal, aproape ma impiedic, si ma bucur cateva minute de usurinta cu care cobor la deal.

Bineinteles ca, "poate mi se pare" , imi zic ...  Asa ca asez in mijlocul drumului o sticla de apa si sticla se rostogoleste la deal...

Daca o fi sau nu o explicatie logica pentru acest fenomen nu stiu, stiu doar ca dupa ce stai o vreme in locul respectiv simti un gol in stomac ...sau poate imi joaca mintea feste..

Localnicii povestesc despre un medium austriac ce ar fi presupus ca zona poate fi un portal spre o alta dimensiune si ca in aceeasi zona se afla un lac in care ar fi cazut in trecut carute care nu au fost gasite niciodata chiar daca au fost cautate cu scafandrii.

O fi un portal sau o aberatie a fortei gravitationale nu vom sti cu siguranta niciodata insa pana atunci putem presupune, putem cauta explicatii sau putem pur si simplu accepta ca exista lucruri pe lumea asta care sunt mai presus de intelegerea umana !!!!

 

Discutii pe FORUM : http://www.fundatiaema.ro/forum-mainmenu-25/39-discutii-diverse/1565-gravitatie-qparanormalaq#1565

Alte discutii pe CLUB4X4.RO !

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 26 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :