Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Craciun umanitar romano-belgian

User Rating:  / 0
PoorBest 

Actiuni umanitare in prag de Craciun

craciun2010_day1In data de 12 Decembrie 2010, un grup de trei voluntari belgieni a sosit in Romania cu un transport umanitar pentru Maramures. Cei trei sunt voluntari EMA care au initiat, prin intermediul Facebook, o actiune de strangere de ajutoare pe teritoriul Belgiei ( vezi grupul B.S.R.P.P. - "Belgium Souls for Romanian Poor People" ).

Aceast tip de actiune umanitara este pentru prima data initiata si derulata prin intermediul unei retele de socializare, desi in anii trecuti ajutoare belgiene au mai sosit in sprijinul maramuresenilor ( actiune anterioara ).

 

Astazi, 13.12.2010 a avut loc descarcarea celor doua remorci, inventarierea bunurilor si demararea actiunii umanitare de Craciun printr-o misiune in localitatea Nistru. La aceasta etapa a misiunii voluntarilor belgieni s-au alaturat si voluntari din Baia Mare. Scurta situatie a familiilor ajutate azi :

{div width:200|height:245|float:left|class:cafeaEMA}{module *** EU AJUT ! ***|none}{/div}familia1----2 batrini imobilizati la pat +nepot (adult)casa sta sa pice pe ei

familia 2---2 adulti si 8 copii inte 1 an si 18 ani
familia 3--2 adulti si 4 copii intre 2 si 10 ani
familia 4---2 adulti si 7 copii(2 luni,4 ani,6 ani,9 ani,10 ani,14 ani,17 ani) / au nevoie de materiale de renovare a casei si rechizite,copii merg la scoala
familia 5---2 adulti ,8 copii inre 1 an jumate si 13 ani
familia 6---2 adulti cu 6 copii intre 1 an si 16 ani
familia 7--- 1 batrina cu 2 nepti de 5 si 8 ani.....
 
 
Partener media
logo_emm


 

Ziua 2

In 15 decembrie 2010, echipa mixta romano-belgiana a avut de indeplinit doua misiuni.

Prima dintre ele s-a desfasurat in cursul diminetii si a constat intr-o vizita la Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta Maramures, ocazie cu care au fost donate acestuia doua calculatoare si o imprimanta laser color pentru grupurile de pompieri de la Borsa si de la Bogdan Voda. Delegatia de voluntari EMA a fost primita cu caldura de catre conducerea unitatii care le-a oferit in mod oficial multumiri si cate o insigna cu stema ISU in semn de recunostinta. Bazandu-se pe colaborarea deosebita dintre EMA si ISU din ultimii doi ani, se spera ca pe viitor sa se demareze programe comune trans-nationale atat pe linia interventiilor de urgenta cat si pe sectorul social si umanitar.

 

 

 

clubUrmatoarea misiune pe ziua de 15.12.2010 a fost distribuirea de ajutoare in zona "Prelucilor". La actiune au participat atat grupul de voluntari belgieni cat si voluntari ai Fundatiei EMA si ai CLUB4X4 din Baia Mare. Trebuie mentionat faptul ca, aceasta etapa a actiunii umanitare de Craciun a fost sustinuta si de un echipaj voluntar al ISU Maramures, ocazie cu care dorim sa le multumim si sa-i felicitam pentru implicarea in astfel de actiuni sociale umanitare !

Dorim sa multumim si "VEREIN REGION THUN HILFT RUMÄNIEN" , donator deja traditional al Fundatiei E.M.A. , furnizor de materiale igienico-sanitare si medicale !

thun_mic

 

 

         

 

 

Dorim sa multumim deasemenea grupului B.S.R.P.P. fara de care aceasta actiune nu ar fi avut loc :

 

Wendy Peeters

Vaesen Nadine

Vaesen Johan

Janssen Philomena

Edith Schoonbrood

John Gille

Johnny Gille

Annelies Gabriels

Patrick Coninx

Serge Cuipers

Tilly Collat

Alessandro Lomma

Heidi Booms

Schouteden Kristof

Vanbuel Monique

Wim Bruyland

Pelleman Melissa

Eeman Anita

Familie De Schuyteneer

Bruyland Sonja

Bruyland Berlinda

De Zutter Debora

Rita

Corron Fabiënne

 

Linkuri externe : eMaramures.robevrijdingsteam.be , club4x4.ro

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 22 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :