Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Voluntari cu ... suflet

User Rating:  / 0
PoorBest 

Cazul barbatului izolat de langa Sighetul Marmatiei 

Impresionati de situatia prezentata cu cateva zile inainte ( vezi aici ) pe site-ul Fundatiei E.M.A. , un grup de baimareni sufletisti s-au decis sa actioneze. 

DSCN1325_resizeAstfel, ieri, 21 Noiembrie 2010, acestia au organizat, impreuna cu unul din voluntarii Fundatiei E.M.A. si ghidati in

teren de acelasi Robert Oros , o actiune umanitara pentru a veni in ajutorul barbatului invalid izolat in salbaticie si lipsit de cele mai elementare surse de supravietuire.

Inca de dimineata acestia au pornit la cumparaturi cu bani stransi din donatii personale, cu scopul de a incerca sa ofere acestui om lucruri necesare supravietuirii in conditii cat de cat umane pentru o perioada de cel putin o saptamana, timp in care se spera ca autoritatile competente vor gasi o solutie definitiva in asa fel incat Ardelean Gheorghe sa poata trece peste iarna ce bate deja la usa. Au fost cumparate obiecte de igiena personala, alimente, apa si medicamente. De asemenea, din donatii, au fost adunate haine, materiale sanitare si o pereche de carje ( Region Thun hilft Rumänien ). Nu lipsit de importanta este faptul ca, pe langa toate acestea, grupul de voluntari a lucrat pana la lasarea noptii pentru a taia si pregati o cantitate minim necesara de lemne pentru foc, cu care barbatul sa se poata incalzi pentru 7-10 zile.

{div width:200|height:245|float:left|class:cafeaEMA}{module *** EU AJUT ! ***}{/div}Desi, asa cum veti vedea pe imaginile din satelit ( GARMIN ROMANIA- sponsor GPS ) de mai jos, traseul ales a fost cel mai usor posibil, imaginile video pe care le-am surprins pentru dumneavoastra, va vor putea sugera cat de greu este sa ajungi in locatia in care se gaseste aceasta persoana. Nu este greu de imaginat dupa ce veti viziona videoclipurile cam cat de greu se va putea ajunge la el iarna,  in conditii de ploaie sau in caz de urgenta medicala.

Nu in ultimul rand trebuie amintit ca acest grup de tineri voluntari nu se gasesc la prima lor actiune de acest gen, ei participand de mai multe ori, cu masinile de teren, la actiuni umanitare ale Fundatiei E.M.A. si ale CLUB4X4 ( www.club4x4.ro ) .

DRUMUL CATRE LOCATIE


 

IN LOCATIE


 

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 22 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :