Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Sa traiesti din ... NIMIC !

User Rating:  / 0
PoorBest 

Caz social SOCANT ! 

16 Noiembrie 2010, la doar cativa kilometri de centrul orasului Sighetu Marmatiei, intr-o zona izolata si foarte greu accesibila, un om INCA mai traieste !

DSCF5401_resizeIn cursul zilei de azi, un echipaj voluntar SMART

( Serviciul Mobil de Asistenta Recuperare si Transport ) al Fundatiei E.M.A. , a venit in ajutorul unui barbat de 57 ani, abandonat de familie, prieteni si societate, intr-o casa pe jumatate daramata, fara mancare , fara asistenta si cu o jumatate de galeata plina cu .... ATENTIE !!! APA DE PLOAIE !

Acest om , asa cum veti vedea si in imaginile de mai jos este invalid si, din luna Mai , se pare ca nu mai primeste nici pensia de invaliditate. Echipajul SMART l-a gasit in pat, in conditii pentru care evul mediu este o perioada mult prea evoluata pentru a le putea descrie. Fara mancare, fara caldura, fara curent electric, fara haine, cu rani la nivelul bonturilor de amputatie de la picioare si cu .... o jumatate de galeata de APA DE PLOAIE pentru a nu muri de sete. Voluntarii Fundatiei E.M.A. i-au sarit in ajutor cu alimente de baza si apa proaspata, dar in primul rand cu consult, ingrijire si o minima consiliere medico-sanitara.

{div width:200|height:245|float:left|class:cafeaEMA}{module *** EU AJUT ! ***|none}{/div}Dorim sa multumim in mod deosebit d-lui Robert Oros din Sighetu Marmatiei care ne-a ajutat punandu-si la dispozitie masina de teren pentru sectiunea off-road a misiunii noastre, Fundatia E.M.A. fiind inca in campanie de strangere de fonduri pentru achizitia unei autospeciale de teren pentru astfel de cazuri si nu numai !

Daca sunt persoane ce doresc sa mearga si sa-l ajute pe acest om , iata coordonatele GPS :

Longitude: 23.887521

Latitude: 47.907186

SPONSOR GPS : GARMIN ROMANIA ( website , blog )

VIDEO- PARTEA I


VIDEO - PARTEA II


 

Cei care nu aveti cont Facebook, puteti sa comentati acest caz si pe FORUM !

 

 

Linkuri externe : StiriMM.ro , eMaramures.ro , sighet-online.ro

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 24 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :