Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Protocol pentru viata !

User Rating:  / 0
PoorBest 

Inca de la infiintarea Fundatiei EMA, pe langa numerosii oameni de suflet care s-au implicat si au ajutat la realizarea planurilor noastre, pompierii maramureseni au fost aceia care, oricand, la orice ora din zi sau din noapte, si-au gasit timpul si bunavointa necesara in a ne ajuta si a colabora cu organizatia noastra in cadrul mai multor actiuni menite a salva vietile semenilor, a preveni sau a combate diferite efecte ale unor evenimente nedorite.

Trecand in revista , CAZUL MINERULUI DE LA ILBA , CAZUL TURISTILOR IZOLATI DE VIITURA , simularile de salvare DIN INCENDIU FORESTIER si DE PE CURSUL APELOR CURGATOARE , s-a considerat necesar de catre ambele institutii continuarea acestei colaborari si pe viitor. Scopul principal al acestei colaborari ramane bineinteles viata si sanatatea oamenilor, dar nu in ultimul rand si bunurile acestora daca e sa ne referim la situatiile de dezastre sau calamitati.

Astfel, in 26 Noiembrie 2008, a fost semnat un Protocol de Colaborare intre EMA si ISU Maramures , pe baza caruia, in viitor, se vor realiza mai multe proiecte si actiuni comune, de interes public.

Cu aceasta ocazie Fundatia E.M.A.-Emergency Medical Assistance transmite in mod oficial

FELICITARI

pentru

Inspectoratul pentru SituaÅ£ii de Urgenţă „GHEORGHE POP DE BĂSEŞTI”

al judeţului Maramureş

pentru deosebita colaborare si intelegere de care da dovada in relatiile cu sectorul ONG de pe linia asigurarii interventiilor de urgenta.

 

semneaza:

Dr. Baciu C. Emanuel - Presedinte EMA

 finala_web.jpg si
 isu_mic.jpg

 

 

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAWe have 199 guests and no members online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :