Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Simulare salvare

Evaluare utilizator:  / 0
PLG_VOTE_POORPLG_VOTE_BEST 

Dupa ce cu o zi inainte ( click ) Fundatia EMA a sustinut un curs de prim-ajutor la initiativa Asociatiei Salvatorilor Montani Baia Mare, in data de 4 Octombrie 2009, s-a trecut la fapte.

picture_088_large

Singurul medic din Maramures atestat pentru salvari de la inaltime si/sau adancime, dr. Lidia Baciu, a participat in calitate de voluntar SMART din partea Fundatiei EMA, la o actiune de salvare organizata de salvamontisti. Evenimentul a fost o premiera in Maramures, fiind pentru prima data cand un medic SMART a insotit echipa de salvare montana pana la locul unde era victima.

Ascensiunea a fost destul de dificila ( aproximativ 90 de metri inaltimea peretelui ) si nu lipsita de riscuri.

Din nefericire, in cadrul simularii, un membru al echipei a suferit un accident, care a necesitat interventia reala a medicului SMART . Dar cu toate acestea, exercitiul si-a continuat cursul, victima primind primul ajutor inca inainte de a fi coborata in siguranta la baza peretelui unde fusese blocata.

De remarcat de cate sacrificii si de cat efort este nevoie pentru a construi o echipa de salvare in situatii deosebite si tinem sa felicitam atat membrii Asociatiei Salvatorilor Montani Baia Mare cat si medicul echipei, dr. Lidia Baciu , pentru aceasta actiune care se vrea a fi un prim pas in dezvoltarea unei echipe complexe de salvare , o echipa de elita in care, medicii voluntari SMART sa reuseasca sa acorde ajutor inca din primele clipe, scutind astfel timpi pretiosi ce ar putea face diferenta intre viata si moarte.

 

 

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAAvem 90 vizitatori și nici un membru online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :