Inca lucram la site .

Multumimm pentru intelegere si pentru orice problema va rugam folositi FORUMUL !

Curs de prim-ajutor

Evaluare utilizator:  / 0
PLG_VOTE_POORPLG_VOTE_BEST 

Sambata, 3 Octombrie 2009, in zona statiunii Izvoare din Maramures, Asociatia Salvatorilor Montani Baia Mare, in colaborare cu Fundatia E.M.A. - Emergency Medical Assistance au organizat un curs de prim-ajutor, aflat deja la a doua editie .

DSC_0002La eveniment au fost invitati si au participat atat reprezentanti a unor institutii publice cat si a unor institutii private si organizatii neguvernamentale interesate pe latura interventiilor de urgenta si mai ales a interventiilor in situatii speciale sau in  conditii deosebite. Printre organismele prezente la eveniment s-au numarat reprezentati ai Asociatiei Salvatorilor Montani Baia Mare, Fundatiei E.M.A. , Asociatiei Sportive CLUB4X4 Baia Mare, Bancii Romane de Dezvoltare, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures, Jandarmeriei montane, Politiei Rutiere, Asociatiei Asistentei Rutiere din Romania si ai North Detectives srl .

Evenimentul a fost un succes desavarsit, el reprezentand pentru o parte a participantilor prima lectie de prim-ajutor, iar pentru ceilalti o ocazie de a-si perfectiona cunostintele in materie. Ca o continuare , duminica 4 Octombrie 2009, in zona Lespezi, va avea loc o aplicatie practica de salvare din perete de stanca, despre care vom reveni cu amanunte.

Vezi continuarea de a doua zi : CLICK !

 

Spatiu publicitar

Acest spatiu va fi folosit pentru sponsori

  • Primesc scrisoarea EMAAvem 49 vizitatori și nici un membru online

Download Full Premium themes - Chech Here

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Te rugam sa te autentifici :